De Schoolslag Hellendoorn

projectinformatie

  • 10 luxe koopappartementen

In de fraaie dorpskern van Hellendoorn, waar nu nog Squash Hellendoorn gevestigd is wordt het nieuwbouwplan ‘De Schoolslag’ ontwikkelt. De Schoolslag bestaat uit een plan van 10 appartementen die ruim worden opgezet en liggen heerlijk centraal in Hellendoorn. Alle appartementen beschikken over een tuin of balkon, een eigen berging en parkeerplaats.

Alle appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, een ruime open keuken, twee slaapkamers, een luxe badkamer en een balkon/terras. De Schoolslag ademt rust, ruimte en comfort uit. De appartementen zijn uitgerust met een videofoon. Zo kunt u dus zien wie er voor de deur staat, zonder dat u de deur hoeft te openen. En dat is niet alleen handig maar geeft ook een veilig gevoel.

Alle appartementen worden verwarmd door middel van een warmtepomp met een vloerverwarming, welke tijdens de warme zomers uw appartement tevens koelt. Heerlijk aangename warmte en daarnaast geen hinderlijke radiatoren meer. Ideaal bij het inrichten van uw appartement! Daarnaast wordt het appartementencomplex voorzien van zonnepanelen en is er geen gasaansluiting aanwezig. Zo geniet u niet alleen van lage energiekosten, u draagt ook nog eens uw steentje bij aan een beter milieu.

bezoek de projectwebsite